Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Бракуван: Еднополов брак
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1565
post-template-default,single,single-post,postid-1565,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Стресни се

Бракуван: Еднополов брак

     Еднополов брак означава признат от гражданското право или обществото брак между двама души от един и същ пол. Ако приемем, че бракът все още се сключва впоследствие на емоционални и физически взаимоотношения, то еднополовият брак означава, че двамата партньори са хомо- или бисексуални. В по-консервативните общества, каквото е и българското, еднополовият брак е причислен към графата „брак“. Той е бракуван от социума и надали скоро ще бъдат приет.

     За това обаче смятам че има обективна причина. Аз нямам нищо против хомосексуалността. Всеки има право да задоволява своите емоционални и физически нужди със каквито си пожелае одушевени и неодушевени предмети, живи и не-чак до там живи личности, животни, плюшени играчки, латексови играчки, и като цяло всички представители на флората и фауната известни и неизвестни на човечеството. Това не е никакъв проблем и надали би породило каквито и да е конфликти, стига сексуалните отношения да са доброволни (и законни). Проблемът е в парадирането. Или както го наричаме на красив български език – „педалщина“. Защо хомосексуалисти тръбят постоянно за равни права, а в същото време непрекъснато парадират с гей-паради и наричат всеки несъгласен с пеперудството им хомофоб? След като желаят да бъдат част от социума, както всички нас – то тогава нека живеят като всички нас. Аз не организирам парад на хетеросексуалността, нито пак наричам хомофоб всеки, който ми тегли майни. Не хомосексуалността бракува еднополовите бракове. Еднополовият брак е брак, заради „педалщината“.
     Да вземем например една лесбо-двойка. Лесбийки – лизи-близита, както бихме ги нарекли на жаргон. Нека за момент излезем от рамката на любимите ни порно сцени, включващи огромно количество би- и хомосексуални женски ласки, и си представим по-несекси лесбийки. Въобще нямам никакъв проблем да живея в общество, където жените с дебели и дълги пръсти се водят надарени. Нито пък имам против, тези жени да могат да сключват помежду си законен брак, който да не е бракуван от законите на страната. Но честно казано, бих се противил ако тези същите двойки организират масови експозиции, отдаващи почит на любовта им към женското тяло, или пък другият превърнал се в сериозен проблем – феминизъм до болестно състояние. При много лесбийки проявата на омраза към мъжкия пол е много по-силно развита от любов към женския. Голяма част от лесбийките ръководят поведението си като „избиване“ на комплекса за равенство със „силния пол“. Ето това вече е съществената причина, за бракуването на еднополов брак. След като желаят равни права за всички, то тогава нека да не действат като различни.
     Положението с мъжките гей-двойки не е по различно. Не ми пречи да водя нормален живот, ако знам, че законодателството на страната ми позволява сключването на еднополов брак между двама представители на мъжкия пол. Нека кръстосват шпаги, щом това им доставя удоволствие. Но не толерирам тези сабльори да излизат на гей-паради, гей-протести, гей-прокламации и да демонстрират колко много трябва да бъдат ценени, уважавани и приемани като нещо нормално? Скъпи гейове, след като наричате мен нормален, а вас – различни, след като правите всякакви „експо“-та на вашите Ахило-Менелаеви отношения, защо очаквате да бъдете приемани като нормални? Дръжте се като такива и не прокламирайте хомосексуалността си, така както нормалните двойки (под норамлни – сиреч, тези които са узаконени за сключване на бракови отношения) не прокламират и не организират паради на хетеросексуалността. В противен случай, консервативно общество като нашето винаги ще ви приема за „производствен брак“ във „фабриката“ на човечеството.
     Говорейки за еднополовите бракове, неминуемо идва и темата за отглеждането на деца от еднополови двойки. И ако по темата за това дали хора с различни от хетеросексуалните нужди биха имали законовото право да съжителстват като брачни партньори везните натежават в полза „за“, то по въпроса за отглеждането на деца нещата са природно решени. „НЕ“ – партньори с еднакъв пол нямат моралното и етично право да бъдат родители. Това не е нещо, което е нужно да аргументирам. Това не е въпрос на мислене или предпочитания. Това е нещо, което е предварително решено от природата. То не е като темата за браковете – бракът е законов термин, той е създаден от човешкия разум и е изцяло подвластен на него. Но даряването с дете е нещо, което контролира природата. Човечеството няма право да й се опълчва. Това е битка, която предварително сме изгубили. Нов живот се създава при наличието на майка от женски пол и баща от мъжки пол. Така е навсякъде в природата. И точно когато създадеш този нов живот, ти осмисляш и своя. Това те прави „жена“ или „мъж“. Да си родител е дар от Необяснимото, от това над нас. И ние нямаме никаквото право да се мешим във вселенските закони.
     Колкото и либерален да става светът, има някой неща, в които не бива да се месим. Всеки е свободен да прави каквото иска със своя живот. Но отглеждането на дете ти дава неморалната възможност да боравиш с живота на друг човек. И тогава вече въпросът не е имам ли правото да го правя…? Въпросът е дали фактът, че аз съм създание на природата ми позволява да създам ново такова… Блогът на Иван Попов

Подобни публикации:

Post A Comment

*