Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Една прекрасна емоция..
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1644
post-template-default,single,single-post,postid-1644,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Събития

Една прекрасна емоция..

Знаете ли… Преди няколко седмици бях възмутен. Бях възмутен, когато разбрах от двамата американци, които ми преподават в училище – Брет Джонсън и Алекса Уийкс, че работят като доброволци в сиропиталище в Пазарджик. Чудех се наистина ли сме толкова безсърдечни, че двама американци на 24 и 22 години, бяха хората, които ходеха при децата два пъти в седмицата. Бях и възмутен, че трябваше да дойдат те за да кажат на мен и моите съученици, че може да ходим с тях и да се занимаваме с децата.
Моите съученици направиха прекрасен жест, като се отзоваха веднага и посетиха децата не един път. Програмата ми не позволяваше да отида с тях, но това се случи днес. Днес отидох с Брет и Алекса. И знаете ли – чувството беше прекрасно. Две четиригодишни момченца – Ванчо и Наско веднага дойдоха при мен и започнаха да си говорят с мен. Поискаха да им покажа снимки на моята „кака“ както те я наричаха. Отне ми няколко секунди да се сетя, че става въпрос за приятелката ми. Поиграхме си и се поборихме малко. Двамата бяха усмихнати и щастливи от малкото внимание.
После се запознах с 12-годишния Тони и двете му по-малки сестри. Разпитваше ме какво спортувам, как прекарвам времето си. Беше впечатлен от историите, които му разказвах и от упражненията, които ме помоли да му покажа. Но истината беше, че впечатленият бях аз… Той беше на 12 години, в дом за деца и въпреки това, беше отличник в училище и по неговите думи „най-бързият от момчетата в класа“. Веднага ме попита дали и той може да тренира като мен. Това предизвика интереса ми и говорих с неговите учителки. Те казаха, че наистина ще се радват, но трябва директорката на сиропиталището да разреши.
Та както казах, бях наистина впечатлен. Тони ме попита дали, това, че е малък, значи, че някой по-голям, с по-големи крака ще го победи. И преди аз да довърша изречението си, той си отговори сам – „Всичко е в сърцето ми“.
Дребосъците бяха наистина щастливи, усмихнати и добри деца. Спретнати и чистички, те миеха ръцете си преди и след ядене и си правеха едно на друго забележка да не ядат от земята. Малкият Ванчо, пък, старателно ми обясняваше, че топката била кожена, а не гумена.
И знаете ли… Днес вече не съм възмутен… Днес не ме интересува, кой се грижи за тези деца… Не ме интересува, дали ще отида аз при тях или някой друг. Интересува ме, че някой го е грижа за тях. Интересува ме, че те не са глупави и отказващи да научат нещо. Интересува ме, че са добри и наистина вярващи в доброто. Което всъщност е важното…

Подобни публикации:

Post A Comment

*