Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Историята на Тед Уилямс – всеки човек се ражда с мисия
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1658
post-template-default,single,single-post,postid-1658,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Личности, Събития

Историята на Тед Уилямс – всеки човек се ражда с мисия


Изгледахте ли видеото? Ако не сте – направете го!

Сега изгледахте ли го? Ето и малко информация за този човек!

Тед Уилямс е роден на 22 септември 1957 в Бруклин. Става известен, когато над 3 милиона души гледат клип с негово интервю през Януари 2011.

Уилямс е роден в Бруклин, Ню Йорк. Според майка му, баща му го е кръстил на бейзболна звезда. Уилямс се вдъхновява да стане радио водещ когато 14-годишен печели среща с радио-водещ и вижда, че гласът му не е като по радиото.

Работи като ди-джей в радиото, когато през 1993 започват проблемите му с дрогата и алкохола. Остава бездомен. Тед казва, че от две години и половина е чист.

Видеото с Уилямс е записано в Охайо и е публикувано на уебсайта на Columbus Dispatch на 3 Януари 2011 от Дорал Шеноует. От там намира пътя си и в YouTube. За един ден клипът е изгледан над 3 милиона пъти. Вестниците се надпреварват кой да пише пръв за Мъжът със златния глас. Много хора проявяват инициатива за дарения на пари, дрехи и предложения за работа. На 5 Януари 2011, Уилямс се появява в шоуто на „Dave and Jimmy Show“ по WNCI и е интервюиран.

На 7 януари, Уилямс е официално назначен от MSNBC като озвучител. Назначен е и от Kraft Foods като човека, който да говори на рекламите им.

Тед Уилямс е доказателството, че когато си роден да бъдеш някой, нищо не може да ти отнеме правото. И все пак, дали съдбата му щеше да е същата извън съвременния свят на свободните медии? Отговорът остава за вас…

Подобни публикации:

Post A Comment

*