Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Как се създават епидемиите?
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1553
post-template-default,single,single-post,postid-1553,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Забавно, Стресни се

Как се създават епидемиите?

Един жител на Конго се разболял. Отишъл при лекар европеец. „Докторе, много ме боли глава, лошо ми е, целият треперя.“

Лекарят: Т`ва е ташак работа. Какво си правил?
Пациентът: Наебах един заек.
Лекарят: Значи заешка ташак работа! Заешки ташак!
Пациентът с последен дъх: Ясно, … докторе… (и умрял.)
Лекарят записал в протокола „Пациентът умря от заешки ташак“.

Министерството на здравеопазването в Конго прави отчет: „За изминалия месец в Конго умряха 400 души. 300 от глад, 99 от старост, 1 от заешки ташак. “

Журналист на другия ден: „Заешкият ташак е в списъка на трите главни причини за смъртността в Конго“.

Международната новинарска агенция в същия ден: „В Конго зачестяват случаите на смъртоносната и неизличима болест заешки ташак.“

Телевизионен канал: „Неизвестната болест „заешки ташак“ покоси Конго.“

Министерството на здравеопазването на Конго прави официално изявление жителите да останат спокойни.

Декан на медицински университет: Безсилни сме срещу заешкия ташак, не е известна болест и заради това е опасна – не знаем как да се справим.

Международна авиокомпания: Отменяме всички полети до Конго, докато не премине епидемията от заешки ташак.

Известно научно светило: Правителството на Конго нарочно крие реалните мащаби на катастрофата! Заешки ташак вече има и в Европа – в Париж беше забелязан негър с течащ нос, който отглежда зайци!

Местната преса със заглавна снимка на зайци: Убийците са навсякъде!

Политиците: За да овладеем епидемията навреме и да не позволим хората да умират, за нас приоритет номер едно е да изтребим всички зайци.

Полицията (подчинено): Тъй вярно, започваме!

Собствениците на ферми за зайци: Вие луди ли сте? (започват стачки, както и бой с органите на реда, пресата снима)

Вестниците: Заговор на собствениците на ферми за зайци застрашава националната сигурност!

Фармацевтичен гигант: Единственият шанс да се предпазите от заешки ташак е новото ни лекарство „З-Ташакатемол“. Пие се по 5 таблетки дневно. Страничните ефекти включват течене на мляко от гърдите при мъже, окосмяване на крака и дупе за жени, гърч, давене, припадъци, но само при 60% от случаите. Ако се появи друг страничен ефект не спирайте лечението си и приема на лекарството, но задължително се консултирайте с представител на компанията ни.

Втори фармацевтичен гигант: Можем да се похвалим, че сме първата компания, която успешно създаде ваксина против заешки ташак! От крайна необходимост е бързо да бъде инжектирана на цялото население!

Правителството: За да предотвратим епидемия от заешки ташак въвеждаме задължително ваксиниране на цялото население!

Еко-активисти: Ваксинацията срещу заешки ташак води до паркинсон, аутизъм, олигофренизъм и дори смърт! Няма да ваксинирам децата си! (публично се замозапалва в знак на протест)

Фармацевтичните гиганти: Това е долна и неправомерна лъжа! Тестовете на ваксината са правени с огромно внимание стотици пъти върху доброволци – бежанци от Женския пазар! В нито един от случаите не бе открито намаляване на способностите на тествания да дъвче дъвка, да се вози в градския транспорт без билет, да решава уравнения с две неизвестни или пък да изпитва дълбоко състрадание към беззащитни животни. Ваксината ни е напълно безопасна!

Правителството (след поредния самозапалил се еко-активист): Премахваме задължителната ваксинация, но за да не се увеличава броя на заболели от заешки ташак, поставяме под карантина абсолютно всички неимунизирани. Те нямат право да посещават детски градини, училища, кина, театри и да пътуват с градския транспорт. Задължаваме всеки, който не е ваксиниран, да носи на една от ръцете си лента с изображение на зайче, не по-малка от 17 см.

В Интернет: „Ако още веднъж някой постави под съмнение истинността на епидемията от заешки ташак или спомене, че ваксината срещу заешки ташак е опасна за здравето, а заешкият ташак е безвреден – ще получи перманентен бан без предупреждение!“

* историята е вдъхновена от популярен виц в интернет форумите Блогът на Иван Попов

Post A Comment

*