Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Луди колекционери…
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1603
post-template-default,single,single-post,postid-1603,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Забавно, По света

Луди колекционери…

По цял свят са известни картите с известни спортисти, които струват луди пари и се намират само в специални сантиментали колекционерски колекции. Наистина луди пари (много по-луди от онези 50 милиона за Фернандо Торес, все пак говорим за хартийка)… Оказва се, обаче, че не само картите на известни спортисти са обект на финансова битка между колекционери. Ценни „книжа“ (дано не тези точно имаше предвид Дянков) има и с лика на известни анимационни герой. Журналистът Майк Смит (Yahoo.com) направи класация на топ 10 най-ценни карти за колекционерите. Ето ги и тях:

Номер 1: Pokemon: Pikachu Illustrator
Цена: около $20 000 щатски долара

„Да ги уловим!“ – така гласеше мотото на известното филмче. Ако отнесем репликата към картите… Е, да кажем, че минимум ще ипотекираме жилището. Картата Pokemon: Pikachu Illustrator е толкова рядка, заради това, че никога не е издавана на английски, както и задържането й от масова продажба. Картата е давана само в Япония като награда в рисувален конкурс. Съществуват само 4 подобни. Успех в намирането й… и успех в заплащането!

Номер 2: Magic: The Gathering: Alpha Black Lotus
Цена: между $3 000 и $4 000 щатски долара

Скъпа, пристрастяваща, умопомрачително успешна. Това описва най-добре играта Magic: The Gathering – една от най-известните игри с карти в света. Картата Alpha Black Lotus се счита за най-добрата от хората, които играят. Това прави намирането и невъзможно.

Номер 3: World of Warcraft CCG: Spectral Tiger
Цена: между $500 и $700 щатски долара

Въпреки че картите за игра не са известни както компютърната версия на известното заглавие, колекционерските стойности на картите никак не падат. Картата е почти невъзможна за откриване, тъй като съществуват малко бройки, а собствениците им не са склонни да се разделят с нея.

Номер 4: Pokemon: Charizard, First Edition
Цена: между $2 000 и $2 500 щатски долара

Всеки фен на Покемон познава огнедишащия Чаризард. Неговата карта обаче е далеч по-рядка спрямо осанката му. Стойността на картата се дължи на това, че тя е първото оригинално издание от 1999 г. и много малко от бройките са запазени в добро състояние. Хартийката не само ще ви спечели играта, но ще ви донесе и много пари…

Номер 5: Garbage Pail Kids: Nasty Nick, First Series
Цена: Около $600 щатски долара

Картите са създадени през 80-те години на миналия век. Стават известни с гротесковото и сюрреалистичното изображение. Най-скъпата карта от поредицата се продава за умопомрачителните $4 250 долара. Сумата обаче е твърда надценена и повечето копия се продават за „едва“ 600 долара. Ама, че евтиния…

Номер 6: Карти за разменяне на Супермен от 1940 г.
Цена: между $300 и $500 щатски долара

Не всички скъпи карти за игра са нови издания. Издадени през 40-те години на миналия век, колекцията на човека от стомана е стара почти колкото самия герой. Бройките в добро състояние са голяма рядкост. През 2010 г., 24 подобни карти бяха продадени на търг за повече от 15 000 долара. Успех!

Номер 7: Yu-Gi-Oh!: Cyber Stein
Цена: между $400 и $500 щатски долара

Това не е немски или японски робот. Това е кибернетичната версия на Франкенщайн, от японската поредица Yu-Gi-Oh!. Картата е давана само на победители в турнири. През 2004 г. има случай на продажба на картата за 23 000 долара. Лоша инвестиция. Само няколко години по-късно цената и падна главоломно. Същински колекционерски ужас!

Номер 8: Карти за колекциониране на Мики Маус от 1930 г.
Цена: между $50 и $150 щатски долара

През 30-те години е пусната тази поредица карти. Всяка една от тях е с миникомикс, чийто две части се отпечатват на две различни карти и по този начин се стимулира закупуването им. Единична карата струва между 50 и 150 долара. Целият комикс обаче може да стигне до цена от 4 000 долара!

Номер 9: Digimon: Lucemon Gold Print
Цена: $400 щатски долара

Въпреки, че започват просто като животинки в тамагочи (един от любимите предмети на 90-те години), Дигимон се превръща в основен конкурент на Покемон. Взето в пропорции картите на Дигимон не могат да се сравняват с тези на другите известни анимета, но точно тази бе продадена за 400 долара в eBay…

Номер 10: Yu-Gi-Oh!: Tyler the Great Warrior
Цена: незнайна

Подобна карта в света има само една и никога не е обявявана за продан. Картата е специално направена за Тайлър Гресъл, тийнейджър диагностициран с рак на черния дроб през 2002 г. Тайлър побеждава рака и желае да създаде своя собствена карта, като компанията 4Kids Entertainment сбъдва мечтата му. Картата е кръстена Великият войн в чест на момчето.

Е, узнаването на тези факти може и да не беше най-смисленото нещо в живота ви, но вече знаете, че 3000 лв. годишно за издръжка на куче, което е нахапало човек, от Столична община не е най-безсмисленият начин да похарчиш парите си. Поздрави!

Подобни публикации:

Post A Comment

*