Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Любов
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1572
post-template-default,single,single-post,postid-1572,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in За мен

Любов

Това не е текст от тези, които обичайно пиша. Темата не е свързана по никакъв начин с обществото, политиката, спорта или които и да е страници от вестника. Няма общо нито с нечие изказване, нито с нечий гаф.
Това е текст за нещо друго. Това е поглед/импресия/виждане/мнение по един въпрос. Въпрос, който ми беше зададен наскоро. Един много прост, клиширан, мислен и вечен въпрос – какво означава любовта?
Любовта…
Любовта е нещо изключително индувидуално. И дори да съберем 100 души, които ще бъдат разпитани по тази тема, то ще получим 100 различни отговора. И всеки ще има по нещо общо. И всеки ще има по много различно. И почти всеки ще каже „според мен“.
Аз не претендирам, че имам категоричен отговор на въпроса „какво е любовта“. Нямам и претенциите моето виждане да бъде взимано като чиста монета на доверие (или съответно НЕдоверие). Но аз смятам, че знам какво е любовта (или пък точно както въпросните 100 души ще си имам някакво вярване).

Любов е тогава и само тогава, когато си готов да подтиснеш инстинкта си за самосъхранение, воден изцяло от желанието да спасиш някого другиго – този, когото обичаш.

За мен това е съвършенното описание на думата „любов“, важащо едновременно за страстната любов между двама души и първородната любов между родител и дете.
Какво всъщност означава тази моя формулировка?
Да си представим, че насред бурното море сте ти и въпросният човек, когото обичаш. Температурите се снижават, дълбочината е плашеща, а спасителната жилетка е една. Любов е когато „нахлузиш“ жилетката върху другия и когато той осъзнае какво правиш и започне да те прегръща силно, и да ти казва да не го правиш, ти да му удариш един шамар, и да му кажеш „Млъкни и плувай към брега! Времето ти изтича!“.
Ти и близък роднина на човека, когото обичаш, сте провиснали над огромна пропаст, а въпросният човек ви държи с по една ръка. Той знае, че трябва да пусне теб или близкия си роднина, за да спаси един от двамата. Какъвто и избор да направи, ще прекара целия си останал живот в размисли и в измъчвания как е пуснал другия. Любов е когато в такъв момент прошепнеш на този човек в ухото в следващите минути да не мисли, а да хване силно близкия си роднина и да го издърпа, а след това ти да се пуснеш сам. Така развоят на нещата ще е същият – единият ще оцелее, другият не. Но по този начин ще предотвратиш самообвиненията на човека, когото обичаш, че е пуснал един от двама ви. Изборът ще е бил твой, а не негов.
Тези примери могат да ви звучат крайни, но именно това е любовта. Това е силно чувство. И всички онези лиготии, които си разменят „най-добрите приятелки“, че се обичали или пък двойки, на които помежду им стоят секс и моментни интереси, да разказват как били „влюбени“… Не… Това са глупости.

Любовта е нещо крайно – това е висшата форма на човешка доброта.

За това, когато намерите такъв човек, за когото сте способни да подтикнете инстинкта си за самосъхренине, бъдете сигурни, че надали ще има втори такъв. Да елиминираш природния инстинкт не е нещо, което можеш да контролираш с волята и желанията си. Инстинктите са неволеви действия на тялото и единственият начин да ги елиминараш е ако самото ти тяло, мозък и душа пожелаят. Това става само за човек, когото душата ти е приела. А такъв има по един.
Дали за всекиго има такъв партньор – това показва Животът. Ако го откриете – бъдете щастливи и не се страхувайте да се отдадете на това щастие…
За финал ви поднасям една изключително силна снимка, много подходяща за край на моя отговор и препратка към последните събития в страната…

Peace / Блогът на Иван Попов

Post A Comment

*