Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Най-странните фобии на света
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1662
post-template-default,single,single-post,postid-1662,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Забавно

Най-странните фобии на света

Неподозирано и за нас, оказа се че има много и интересни фобии, от които наистина страдат хората в живия живот. На някои от болежките се смяхме от сърце, други ни натъжиха… Ето ги и Големите 10 (плюс 2 подаръка от men.bg)!

Итифалофобия – страх от ерекция Попадаш на самотен остров с Анджелина Джоли и Тера Патрик, обаче получаваш итифалофобия още със стъпването на девствения плаж! Най-тъжното е, че лечението на тази фобия може да продължи с месеци или дори година, като в основата му е постоянното показване на еректирали фалоси пред пациента.

Ефебофобия – страх от млади хора Ясно е, че ефебофобиците са най-често злобни бабички и дядовци, които постоянно крадат топката на децата. Проблемът обаче е много сериозен и дори се изследва неговия ефект върху развитието на обществото.

Коулрофобия – страх от клоуни Напълно разбираме коулрофобите – клоуните са изключително зловещи. Сегашните хлапета не са гледали филма „То“, ние обаче сме. Фобията най-често се среща сред малки деца, но понякога остава за цял живот. Възрастните коулрофоби напълно разбират колко безумен е страхът им, но въпреки това не могат да го преодолеят.

Ергасиофобия – страх от работа Най-яката фобия на света! Ако успееш да убедиш някой доктор, че я имаш, цял живот ще си лежиш пред телевизора. Най-често обаче се появява при хора със сериозни психически проблеми.

Гимнофобия – страх от голота Страхът от това да те виждат гол не е кой знае какъв проблем. Лошото е, че често хората с тази фобия изпитват страх от голотата и на други хора, което е много сериозен минус, защото пропускат много красиви неща в живота (Адриана Лима, например). Всъщност тази фобия най-често е резултат точно от строгите изисквания за външност, наложени от телевизията и списанията.

Неофобия – страх от новото Една от най-разпространените фобии. Страх от нови неща и идеи. През средновековието доста хора са изгорели заради болните от неофобия инквизитори. Патриархалното общество и всичко подобно също се приемат за неофобични.

Параскаведекатриафобия – страх от петък 13 Невъзможната за изговаряне дума в буквален превод от гръцки означава фобия от петък 13.

Панофобия – страх без причина Страх те е, но не знаеш от какво. В даден момент толкова много се побъркваш, че започваш да се страхуваш от всичко – много често се регистрира при шизофрениците.

Тафофобия – страх да не те погребат жив Никой не иска да бъде заровен жив, но за някои хора това е мания. Основното им притеснение е, че лекарите ще направят грешка и ще ги обявят за мъртви. Най-ужасното в цялата ситуация е, че няма да могат да поправят грешката, а просто ще се събудят на два метра под земята. Преди съвременната медицина да стане съвременна, това се е случвало доста често.

Птеронофобия – страх от гъделичкане с перо Ако брат ти се е счупвал да те гъделичка като малък, изпитващ неподправен ужас към приближаващото се към теб перо.

Бонуси: Лупослифобия Да те преследват съблезъби вълци около кухненската маса, докато тичаш по чорапи върху току-що лакирания под. Измислена фобия от писателя Гари Ларсон.

Тъпосайтофобия – страх от тъпи сайтове в нета Не знаем дали има хора с такава диагноза. Измислихме си това заболяване като жест на благодарност, че прочете този материал до края.

Източник: http://news24.bg/

Post A Comment

*