Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Независимостта на България – факт или урок по история?
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1676
post-template-default,single,single-post,postid-1676,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Важни дати

Независимостта на България – факт или урок по история?


Честит национален празник, България! На този ден преди 102 години е обявена независимостта на България в град Търново, чрез Манифест.

Нека надзърнем в Манифеста към българския народ и да видим дали идеите и гордостта от събитието са запазени.

Винаги миролюбив, Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не треба да пречи за преуспяването ѝ. Такова е желанието на Народа Ми, такава е неговата воля – да бъде според както той иска.

Издаден в древната столица Велико Търново на 22 септември 1908 год., двадесет и втората година от Моето царуване [Фердинанд]

Да разгледаме дума по дума някогашните епитети, желания и идеи.

„Винаги миролюбив“ – Надали минава и ден, в който да не изречем поне една цветуща псувня спрямо американци, турци, руснаци, сини, червени, зубъри, смотани, учители, шефове… Българинът може да бъде миролюбив, но често го забравя.

„Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък“ – Пределно ясно е, че винаги има изключения… Но каква част от младото поколение ще предпочете да преосмисли своя културен и икономически напредък, вместо да изиграе партия белот, пушейки откритието на Северна Америка (тютюн) и пиейки дестилирани ориз и жито? Каква част от средния човек ще предпочете да преосмисли своя културен и икономически напредък, вместо да се оплаче от това колко труден е живота (естествено придружено с мисли, че всичко лошо се случва само на мен)?

„нищо не бива да спъва България; нищо не треба да пречи за преуспяването и“ – Наистина не бива и не трябва. На България нищо не и пречи да преуспее. Просто защото за да преуспееш, първо трябва да успееш. А това все още липсва.

„Такова е желанието на Народа Ми“ – Веорятно е такова… А вероятно е и едно ферари с цвят червен, едно за теб и едно за мен.

„да бъде според както той иска“ – тук вече Фердинанд е отгатнал какво обичаме! Какво по-хубаво от това да става това каквото си поискаш? Моля, нека завалят пари от небето…

Независима ли е наистина България? Не зависим ли от Европейските пари? Не зависим ли от надеждата носителят на печелившия тото фиш да не потърси наградата си и парите да останат за Държавата? Не зависим ли от подаръците на президента Саркози, Щатите и настроението на Русия? Не зависихме ли през 2006 г. дори и от Лусио Вагнер? Вероятно звучи нелепо… Това че сме независими, обаче, звучи невероятно… Блогът на Иван Попов


Подобни публикации:

Post A Comment

*