Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | Отличник за 80 стотинки
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1548
post-template-default,single,single-post,postid-1548,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Стресни се

Отличник за 80 стотинки

Завърших! На една крачка съм от приключване на средното образование! Останаха пусти матури и вече съм „среден“. Е, не съм „среден пръст“, но пък малко или много почувствах как ми бе показан в лицето – на мен и още 169 души.

Вероятно в повечето общини след приключването на 12. клас, на учениците с отличен успех от годините в гимназията се раздават дипломи и стимулиращи предметни награди от кметството на града, в който учат. Такава е и традицията в моя скромен град Пазарджик. През последните години бяха раздавани дипломи, плакети, енциклопедии, книги, устройства с флаш памет (жаргонно наречената „флашка“) и т.н. на учениците, завършили гимназията с успех максимално близък до 6,00. Хубав и поощрителен жест, чрез който ти се изразява благодарност за положения от теб труд и вид признателност за твоите умения.

Моят успех от годините в гимназията (както и от всичките години обучение) е 6,00. Тази година имах удоволствието да бъда един от 170-те ученици, които бяха поканени от кмета г-н Тодор Попов в Пленарна зала на община Пазарджик и да бъда награден за моя успех. Хайде сега, не е голям гаф, че г-н кметът отсъстваше и бе заместен от г-н Петър Петров (заместник кмет на община Пазарджик). В крайна сметка г-н Тодор Попов е достатъчно зает човек и не бих имал очи да му се сърдя, след всичките хубави неща, които прави за скромния ни град.

Тази година 170-те зрелостници, с отличен успех, бяхме наградени със зелен картон, представляващ диплома (на която има две различни дати), и калъф за дискове на известната марка Guang Die Yi Zheng Li (за справка – магазините за левче), който открих за продан в интернет на цена от 0,81 стотинки.

Ще загърбя романтичните и приказни доводи как общината не е длъжна дори да ни поощрява и че всичко което прави е на добра воля. Ще спестя и изреченията, в които обяснявам как не е въпросът във материалното измерение на наградата, а в отношението. Баналните клишета са напълно излишни. Ситуацията е една от онези, в които не си очаквал нищо и въпреки това си разочарован…

Смехотворно е и представянето на случая във вестник „Пазарджишка Марица“. Позволявам си да подкрепя думите си със снимков материал:

Текстът гласи: „Заместник-кметът Петър Петров връчи вчера грамоти и художествена литература на най-изявените младежи с пожелание да следват мечтите си и да не забравят града си.“

Това изречение поражда следния въпрос: Или дори в. „Пазарджишка Марица“ не вярва, че наградата е била кутия за дискове, или името на китайската марка Guang Die Yi Zheng Li е новата художествена феерия на българския читател.

Истината е, че не мислех да давам гласност на случая, до момента в който не прочетох неверния факт във въпросния вестник.

Моят въпрос е: Скъпа община, наистина ли си мислехте, че ще мине?

Поздрави и с добро! Въпросният текст бе написан с добри емоции и пожелание да няма подобни „средни пръстове“ в „средното образование“ на идващите поколения 🙂 Peace \/ Блогът на Иван Попов

Post A Comment

*