Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Иван Попов | СТОП! Това не съм аз!
Иван Попов - уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, блог!
уеб дизайн софия, направа на сайт, уеб дизайн бургас, уеб дизайн стара загора, уеб дизайн добрич, интернет реклама, уеб дизайн пловдив, интернет сайт, безплатен сайт, сайт цена, създаване на сайт, интериорен дизайн, поддръжка на сайт, web сайт, уеб дизайн, web дизайнер, уеб дизайнер, онлайн магазини, уеб дизайн услуги, web dizain, web страница, фирми за уеб дизайн, фирма за уеб дизайн, курс уеб дизайн, seo услуги, курсове по уеб дизайн, реклама в интернет, изготвяне на сайт, уеб страница, реклама на сайт, създаване на сайт безплатно, уеб дизайн русе, уеб сайтове, оптимизиране на сайт, уеб дизайн заплати, online магазини, изграждане на сайт, курс по уеб дизайн, реклама и дизайн, уебдизайн, програма за уеб дизайн, уроци по уеб дизайн, onlain magazin, web сайтове, интернет страница, уебсайт, цена на сайт, какво е уеб дизайн, онлайн реклама, уеб дизайн университет, безплатни сайтове, цена за сайт, популяризиране на сайт, дизайн на сайтове, сайтове за продажба, търся уеб дизайнер, направа на сайтове, готови сайтове, как се прави интернет страница, как да направя сайт, разработка на сайт, интернет сайтове, фирмен сайт, редизайн на сайт, интернет страници, уеб магазин, как се създава сайт, евтини сайтове, програма за създаване на сайт, създаване на безплатен сайт, безплатна реклама на сайт, сайт цени, създаване на уеб страница, евтин сайт, фирмено лого, искам сайт, създаване на онлайн магазин, създаване на сайтове, направа на онлайн магазин, създаване на web сайт, сайтове за реклама, оптимизиране на сайтове, уеб страници, seo оптимизиране, ueb dizain, продажба на сайтове, izrabotka na saitove, уеб студио, безплатна реклама в интернет, създаване на интернет страница, динамичен сайт, дизайн на магазини, готов онлайн магазин, студио за дизайн, уеб услуги, seo оптимизацията, създай сайт, дизайн на магазин, търсещи машини, колко струва сайт, сайт за реклама, курсове по дизайн, курс по дизайн, сайт за реклами, собствен сайт, създаване на интернет сайт, рекламиране на сайт, създаване на електронен магазин, графични дизайнери, реклама в сайт, създаване на online магазин, реклами в интернет, рекламен сайт, Уеб разработка, социални мрежи, реклама, журналистика, копирайтинг, уеб дизайн, иван попов, политика, SEO оптимизация, СЕО, изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, изработка сайт, изработка на интернет сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт бургас, договор за изработка на сайт, изработка на сайт варна, изработка на мобилен сайт, изработване на сайтове, изработване на сайт, изработване на уеб сайт, изработване на лого, изработване на уеб сайтове, изработване на електронен магазин, изработване на, уеб сайт, безплатен уеб сайт, уеб сайт цени, създаване на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, изграждане на уеб сайт
1648
post-template-default,single,single-post,postid-1648,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,

Blog

Posted by Ivan Popov in Други проекти, Наука

СТОП! Това не съм аз!


Това послание се отнася за всеки един, който си помисли, че се отнася за другите. Този текст е посветен на всеки един, който явно или скрито вярва, че посланието е към всички останали, но не и към него. За всеки един, който припознава другите в това описание, но не и себе си.
Елементарността в съвременните отношения, позволява на тези хора да отхвърлят всяка възможност за успех на друг човек, просто за да не може той да е повече от тях. Тези хора автоматично ще нарекат този човек лъжец, независимо от всичко. Тези хора ще обсъждат, ще плюят и ще говорят против този човек. Колкото повече пък този човек унижава техните „некачества”, толкова по-сурови ще са обидите и хиперболите.

Познато ли ти е как другите все говорят за теб? Дам, в другите е проблемът 😉 Ти си невинен.
Това са тези хора които ценят марката върху дрехата. За които по време на футболен мач, ценят повече името отзад на фланелката от колкото това отпред. Това са тези хора, за които има значение дали на анцугът пише адибас или нике. Това са и онези, които постоянно си припяват чалгии, но по профилите си във Фейсбук публикуват Metallica – Nothing else matters. Това са тези хора, които чуват нещо умно и го приемат за свой девиз. Много често това са и тези хора, които просто прочитат нещо в рими и казват, че е невероятно. Това са хората които имат страшно много обвинени в „приятелство” във Фейсбук. Това са и тези, които имат повече разсъблечени снимки от колкото облечени. Най-често породени от факта, че са стъпили два пъти в залата и са очаровани от огледалата там. Това са ТЕ – ДРУГИТЕ.

Това са и онези хора, за които социалната група „готини” е важен обществен статус. Това са тези хора, които когато веднъж напишат домашната си вдигат ръка, за да покажат, че я имат. Това са тези хора, които измислят лафове и се гордеят с това.
Често се случва и това да са хората, които си казват, че много искат да започнат да правят нещо – да спортуват, да учат, но намират оправдание в клишето „с какъвто се събереш, такъв ставаш” и обвиняват компанията си за това.

За тези хора има безброй много описания… Но общото между тях е едно – това са ДРУГИТЕ!

ТЕ!

Подобни публикации:

Post A Comment

*